Kors Groente & Fruit is alweer ruim 16 jaar gevestigd aan de prachtige Binnenweg te Heemstede. Onlangs is de Binnenweg prachtig gerenoveerd en is het goed en plezierig winkelen in het hart van het centrum.

Kors Groente & Fruit is een ruim gesorteerde speciaalzaak, zowel op groente en fruit als op het kant en klare vlak. Een traiteur afdeling met de lekkerste dagelijks vers bereide maaltijden, van kant en klare pasta gerechten tot heerlijke stamppotten, ouderwedse gehaktballen en complete maaltijden.

Uit eigen keuken worden met liefde en passie de heerlijkste soepen gemaakt, er is wel keuze uit twintig soorten soep. Naast de maaltijden is er ook nog een grote sortering gesneden rauwkost, salades, fruitsalades, fruitsappen en heerlijke roerbakgroentes.

Nu het voorjaar in volle gang is zijn er ook de eerste voorjaarsgroentes, dagelijks veilingvers in huis, waaronder raapstelen, postelein, Hollandse bloemkool, ouderwedse sperziebonen, spinazie, asperges en natuurlijk de eerste Hollandse opperdoeserronde aardappels.

Daarnaast natuurlijk ook de eerste Hollandse aardbeien, zachte zomerfruit, perziken en nectarines, kersen en geurende meloenen.

Kortom laat de zomer maar komen !!